Webáruház

Keményen tesztelt Samsung Note 10 tokok

Biztonságos mobilozás
Biztonságos mobilozás

Egy korszerű, elegáns mobiltelefon büszkesége lehet a tulajdonosának, amit tovább emelhet az azt védelmező tok is. Természetesen az első számú szempont az, hogy védelmet nyújtson a készüléknek, amit a Samsung Note 10 tokok megfelelő példánya maximálisan meg is tesz. Tehát a designon kívül erre szintén kell figyelni.

A smartdiszkont.hu webáruház kínálatában ott van a Spigen Liquid Crystal hybrid flexibilis TPU gél tok, fekete színben, ami kiváló választás, mert teljesen azt az érzetet kelti, mintha semmi sem lenne a telefonon.

Csodás tulajdonsága, hogy az egyedülálló pont technológiának köszönhetően, ami egy vékony réteg a tokon, teljesen tiszta és ujjlenyomatoktól mentes marad.

A gombok és a különböző funkciók elérhetőek maradnak a tok használatával is. Keményen tesztelték a Samsung Note 10 tokok eme kiválóságát, 26 alkalommal dobták le 2 méteres magasságból a tesztkészüléket a tok használatával és az adott telefon sérülés nélkül élte túl ezt a próbatételt. Nagyon szép a designja, tehát válassza ezt a típust!