Webáruház

Kényelmes kialakítású Remonte cipő

Remonte cipő

Kifejezetten nehéz a cipőket előállító márkák közül úgy kitűnni, hogy ne legyen valaki túl harsány, mégis megüssön egy olyan hangot, ami együtt rezonál a vásárlókkal.

Annak ellenére, hogy a Remonte cipő bármelyik nemnek kitűnő a különböző alkalmakra és időjárásra, egy bizonyos összhang tetten érhető bennük. Egy bizonyos robosztusság jellemzi a cipőket, de mégis az áttört, filigrán mintákkal ezt szellősebbé, könnyedebbé teszik. A szögletesnek ható orrész kialakítása sem egyértelmű, de mégsem lehet ráhúzni azt a sablont, hogy csak ilyen modelleket készítenének. Természetesen ez is, mint több más elem, a kényelmes járást támogatja. Az elszűkülő előrész ugyanis nem ergonomikus a lábnak.

A kényelmes kialakítás a szandáloknál érhető a legjobban tetten, hiszen ott látszik a leginkább a Remonte cipő talprésze. Ezt egy csukott cipőben csak akkor tudja érezni az ember, ha aktívan hordja azt. Nem lehet leírni ezt az érzést, ezért ha teheti, akkor Ön is próbálja ki és győződjön meg arról, hogy így van!