Webáruház

A kerékpártartó révén bárhol biciklizhetnek

Kerékpártartó

Ha gyakran szoktak családostól bringázni és szívesen tekernének olyan tájakon is, amelyek túl messze vannak, hogy két keréken jussanak el odáig, akkor érdemes lehet elgondolkodni, milyen más módon lenne a legkényelmesebb a biciklik szállítása.

Ha nagyobb méretű autójuk van, esetleg utánfutó is a rendelkezésükre áll, akkor a csomagtér is szóba jöhet, de különben a kerékpártartó a leginkább praktikus megoldás. Egy modern kellékre nagyon könnyű felszerelni a bicajokat és akár családi méretet is lehet kapni belőle, így több példány is gond nélkül elfér rajta.

Ugyanakkor, már a rögzítés is nagyon korszerűen van megoldva, így nem kell félni attól, hogy leesnek, de azért sem kell aggódni, hogy valaki elemeli a járgányokat, amíg Önök távol vannak a kocsitól.

Tudni kell, hogy vannak vonóhorogra telepíthető kerékpártartó modellek és hátsó ajtóra szerelhetőek, így szinte bármilyen gépjárműre lehet találni megfelelőt. Keresse fel a stilusosutazas.hu weboldalt és nézzen utána, hogy az esetükben melyik modell lenne az ideális!