Webáruház

Klíma akció: csakis alacsony árak

Mobilklíma külső egységgel

Bár van sok olyan légkondi, amit valóban roppant olcsón lehet megvenni, a nagyon jól teljesítő, minden téren kifogástalan fajták azonban elég nagy összeg kiadását jelentik, ha a tulajdonos a vásárlás mellett dönt.

Nem kell egy kisebb vagyont kiadni, ha a klíma akció keretein belül történik a beszerzés. Ennek köszönhetően a csúcstechnológiás darabok is 10, 20 vagy akár 30%-al olcsóbban megvehetőek. Természetesen, mindez függ az adott shoptól és magától a terméktől.

Ha a klíma akció adott, akkor már csak azt kell tudni, hogy melyik gépet éri meg megvenni. Mivel a berendezést sokan csakis nyáron használják, ezért a magas teljesítmény, tehát a -10 C-fokig történő hűtés nem hiányozhat.

Persze, ezt senki sem fogja kihasználni, de ez egy jel, hogy a berendezés képes a hihetetlen hatékonyságra. A klíma akció keretein belül pedig azt a gépezetet illik megvenni, amelyiknél adott a hőszivattyús rendszer. Emiatt sokkal kedvezőbb áron képes a klíma berendezés fűteni és hűteni is, mintha azt közvetlenül elektromos árammal tenné.