Webáruház

A kockahas nem elérhetetlen, mutatjuk hogyan!

Kockahas pár nap alatt!

Amikor elhatározzuk, hogy alakítani szeretnénk a testalkatunkon és ledobnánk néhány kilót vagy akár többet is, akkor ne a sebészeti beavatkozások jussanak először az eszünkbe! Van ennél sokkal kíméletesebb és egészségesebb módszer is. Az AB VERTICAL kockahas gép használata kifejezetten egyszerű és nem megerőltető. Akinek olyan a munkabeosztása, hogy naponta lejárhat az edzőterembe, hogy gondoskodjon a jó kondijáról, annak nagy szerencséje van.

Sokunknak ilyesmit nem enged meg az időbeosztás és gyakran emiatt marad ki az életünkből a rendszeres testmozgás. Azonban a kreatív tervezésnek köszönhetően, a mérnököknek sikerült egy olyan edzőgépet létrehozni, ami egyszerre több, alig használt izomcsoportot is megmozgat. Ezzel a zsírégetés beindul a testünk szinte minden részén, az intenzív izommozgásnak köszönhetően.

Elég naponta 5 perc az AB VERTICAL használatához és néhány hét múlva már látható lesz az eredmény. Ennyi ideje tényleg mindenkinek van. Már az is elég, hogyha a nassolásra szánt időt helyettesítjük egy kis edzéssel, ezen a kitűnő kockahas gépen. Valóban megmozgatja a főbb izomcsoportokat, azonban a kialakításából kifolyólag, leginkább a has izmait veti alá az edzésnek. Soha nem késő elkezdeni a testünk karbantartását. Ebben nagy szerepet játszik az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás. Nem szabad hagynunk, hogy az izmaink ellustuljanak, mert nagy szerepet játszanak az egyensúlyunk megtartásában, a testtartásban és a fittségi szint növelése sokkal jobb közérzetet ad.

Az AB VERTICAL lehetővé tesz 6 különböző szint használatát. Ezért akkor is bátran belevághatunk egy edzésprogramba, hogyha nem rendelkezünk élsportoló fizikumával. Ezeket a szinteket pedig egyre nehezíthetjük, ahogy napról-napra erősödünk. Napi 5 perc és egy idő után nem fogunk hinni a saját szemünknek! A tükör pedig nem hazudik, ezért érdemes kihasználni az AB VERTICAL nyújtotta lehetőségeket, a szebb, fittebb, izmosabb külső érdekében. Más edzőgépektől eltérően, nem erőlteti meg a hátat és a derekat, ezért nem kell kellemetlen ízületi fájdalmakra számítanunk.