Szolgáltatás

Kombájn eladó mezőgazdászok számára

Kombájn eladó

A hatalmas kombájnok igen praktikus mezőgazdasági gépek, de csak azoknak van rá szükségük, akik nagy területeken termesztenek gabonafélét, napraforgót, babot, borsót, szóját és egyéb hüvelyeseket.

Így a legtöbb ember nem kapja fel a fejét egy olyan hirdetésre, amelyiken az a felirat áll, hogy kombájn eladó. Az említett növények termesztésével foglalkozó szakemberek viszont rögtön ráharapnak az ilyen apróhirdetésre, főleg ha kedvező áron kínálják a mezőgazdasági gépeket.

Egy ilyen kombájn ára elég magas, viszont egy-két éven belül megtérül a befektetés, így megéri rááldozni az összeget, azoknak, akik méretes területeken gazdálkodnak. Ha egy jó állapotban levő használt kombájn eladó valahol az ország területén, az gyorsan gazdára talál.

Ezek a használt berendezések ugyanis sokkal olcsóbbak, mint az új gépek. Azt is meg kell nézni, hogy megfelelő vágóasztallal rendelkezzen a szerkezet. Ugyanis a különböző növénytípusok betakarításához más-más vágóasztal modellre van szükség, de azok külön is megvásárolhatóak.