Vásárlás

Könnyen tisztán tartható macska fekhely

Macska fekhely
Macska fekhely

Neked is fontos, hogyha állatot tartsz, akkor érezze is jól magát? Válassz a kedvencednek is babzsák párnát, és garantáltan hálás lesz érte. Tuti, hogy könnyen leszoktatod arról, hogy elfoglalja a kedvenc foteled. A babzsák kényeztetése már nem luxus sem a kutyusoknak sem a cicáknak. A Huppanjbele webáruház kedvezménnyel kapható „Fogd és vidd” termékei között is van macska fekhely eladó.

Ha ezek közül választasz, akkor azonnal használatba vehetitek, és 10% kedvezményt is kapsz. A házi kedvenceknek készült babzsák párnák anyaga eltér a többi babzsákétól. Ellenáll az időjárásnak és a kis körmök, karmok támadásának is. A helyet, ahol a kutyusod ágyát tartod és a kisállat méretét is figyelembe véve 3 fajta méret közül választhatsz, de természetesen ha egyedi igényeid vannak, az is megoldható.

Kutya és macska fekhely készül az egészen nagy testű kutyáknak valótól a kis, cica méretig. Ha azt szeretnéd, hogy a cicád nyugodt, és kiegyensúlyozott legyen, akkor válassz neki kényelmes fekhelyet, ami ráadásul megkíméli őt a későbbi ízületi fájdalmaktól is. Ha a Huppanjbele webáruházból választasz kisállat fekhelyet, akkor garantáltan könnyű lesz tisztán tartanod. Anyagában vízálló, könnyen tisztán tartható.