Szolgáltatás

Közhiteles cégkivonat megbízható forrásból

Hiteles cégkivonatok megbízható forrásból
Hiteles cégkivonatok megbízható forrásból

Nincs is annál kellemetlenebb, amikor az ügyintézés azért nem halad, mert fennakadunk egy hibás dokumentum miatt. Pedig kivel ne fordult volna elő, hogy egyik hivatalból a másikba kellett járkálnia azért, hogy minden szükséges adatot beszerezzen.

Aki a hitelescégkivonat.hu szolgáltatását választja, rengeteg időt takaríthat meg. Az innen letöltött közhiteles cégkivonat kizárólag a legfrissebb adatokat tartalmazza, mivel ezeket a OCCSZ biztosítja.

A szolgáltatást éves szinten több ezren sikerrel veszik igénybe, online és papírformában egyaránt. A papíralapú közhiteles cégkivonatok kiszállítása ingyenes Magyarországon belül.

Az adatok lekérése során több nyelv közül is választhatunk. Alapból magyar van beállítva, de igényelhetjük, angol, német és francia nyelven is a közhiteles cégkivonatot. Lehet próbálkozni az ingyenes cégjegyzékkel, de ez olyan, akár a szerencsejáték. Semmi sem garantálja az adatok aktualizáltságát. A gördülékeny ügyintézés egyik legjobb módja, hogyha biztosra megyünk és a közhiteles cégkivonatot megbízható, hiteles forrásból szerezzük be.

Print Friendly, PDF & Email