Webáruház

KTM női kerékpár minőségi felszereltséggel

Strapabíró kerékpár

Köztudott, hogy a férfiak és a nők anatómiája sok dologban különbözik. Ezért nem mindegy a biciklik esetében sem, hogy melyikre pattanunk fel. A KTM női kerékpár pedig kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a hölgyek kényelmét szolgálja.

A váz erős, mégis kecses alakot kapott. Könnyű a le- és felszállás a KTM női kerékpár esetében, mivel rendszerint alacsonyabb a váz geometriája, mint a férfiak esetében. A hölgyek sem panaszkodhatnak, mert van miből válogatniuk.

A Cross bringák mellett, helyet kaptak a kínálatban szép számmal az MTB típusok, de a Trekking modellek is igazán közkedveltek mostanában. Nem szabad kizárólag a kinézet alapján dönteni, mert azzal könnyen megnehezítheti a dolgát az, aki a dizájnt részesíti előnyben.

A felszereltség és a megfelelő méret mindennél fontosabb! A KTM női kerékpár tervezői szem előtt tartották ezeket a dolgokat és ez meglátszik a végeredményen, hiszen remek KTM női kerékpár modelleket alkottak. A Shimano Deore váltó és a tárcsafék már kifejezetten jó párosításnak számít a felszereltséget illetően.