Szolgáltatás

Kül- és belföldi műszaki mentés

Műszaki mentés
Műszaki mentés

Aki úton van, sok minden érheti és aki mindezt gyakran teszi, az még inkább tapasztalja mindezt. Ilyen esetekben az autók nagyobb elhasználtságnak vannak kitéve és ebből kifolyólag könnyebben le is robbanhatnak.

Ilyen eset akár a város területén belül is előfordulhat. Gyakran elég a műszaki mentés és a helyszínen is orvosolható a probléma. Ez talán a jobbik eset. Mi nem javítjuk meg a kocsit, de kimentjük a bezárt kulcsot, valamint a kisebb hibákat is elhárítjuk.

Az autókon kívül, a műszaki mentés magába foglalja a veterán autók mentését és szállítását is, valamint a hibás, külföldről behozott autók hazafuvarozását. A nap huszonnégy órájában hívhatóak vagyunk és készen állunk az indulásra.

Autóinkban 5 emberig szállítani is tudunk, hiszen gyakran az utasoknak sincs más módjuk a hazajutásra, ezzel megtakarítható az utaztatásuk külön költsége. A műszaki mentés belföldön és külföldön egyaránt történhet, hiszen egyre többen utaznak a határainkon túlra is, egyesek pihenni, mások pedig dolgozni.