Webáruház

Különlegesnek számítanak a Golden Retriever kutyaházak

Golden Retriever kutyaház

Minden kutyus megérdemli a gondoskodást, hiszen számtalanszor tanúskodtak már arról, hogy mennyire hűségesek és barátságosak. A Golden Retriever kutyaház egészen pontosan úgy lett megtervezve, hogy kiváló menedéket nyújtson ennek a fajtának, bármilyen időjárásról legyen szó. Nyáron kellemesen hűvös, véd a nagy melegtől, hiszen a kutyák nem képesek izzadni, ezért nem tudják oly módon hűteni a testük felületét, mint például az emberek.

Helyette lihegéssel adnak le hőt. A Golden Retriever kutyaház télen kellemesen meleg, ezért nem kell aggódnunk akkor sem, hogyha nem szeretnénk beengedni a szobába a kutyust, mivel a kuckójában védve van a mínuszok ellen. Ez annak köszönhető, hogy a kutyaólnak remek szigetelése van. Olyan minőségi anyagokból van összeállítva, amelyek túlmutatnak a hagyományos kutyaházak konstrukcióin. Ennek köszönheti a Golden Retriever kutyaház az időtállóságát, mivel azt is hozzá kell tenni, hogy nem esik szét egyhamar.

Sok esetben a fából készült kutyaólakat tönkreteszi a nedvesség és az erős napsugár. Ennél a modellnél ilyentől nem kell tartani. Azonban, ha helyet tudunk biztosítani a kutyusnak a lakásban, akkor sem kell a szőnyegen feküdnie. Erre lettek kitalálva a kényelmes kutyafekhelyek, amelyek szintén különleges rágásálló anyagból lettek összeállítva. Az egészen kistestű kutyáktól kezdve a nagyméretű ebekig, mindegyiknek meg fogjuk találni a megfelelő méretet. Biztosan hamar igénybe fogják venni a saját kutyafekhelyüket, mivel ez sokkal melegebb annál, mintha a hideg kövön kéne feküdniük.

A kárpitok elég könnyen összeszedik a kutyaszőrt és nehézkes a tisztításuk, azonban így nem fognak mindig felugrani a fotelbe vagy a kanapéra, mivel meglesz a saját helyük a lakás valamelyik részén. A kutyafekhelyek másik nagy előnye, hogy nagyon könnyű a tisztításuk. A huzat egyszerűen kimosható, de nem is koszolódik hamar, ezért nem kell sokat bajlódni a kutyafekhelyek egyik fajtájával sem. Hogyha szerencsénk van, akkor egy kihagyhatatlan akció alkalmával, jutányos áron juthatunk hozzá ezekhez.