Szórakozás

Laza kapcsolatban nincs stabilitás

Egy laza kapcsolat
Egy laza kapcsolat

Azt tartják, hogy az élet a legjobb forgatókönyvíró, néha a képzeletünket is felülmúlja, olyan dolgokat produkál. Az emberi kapcsolatok minden személy számára fontosak és alapvetően mindenki egy megbízható, hűséges és nyugodt kapcsolatra vágyik. De mi van akkor, ha nem a megfelelő személlyel hozza össze a sors és pusztán csak egy laza kapcsolat az, ami az embernek jut? Mi van, ha egy úgynevezett „rossz fiúval” fújja össze a szél?

Az ilyen kapcsolatok érdekesek, de egyben igen ellentmondásosak is, hiszen a nők általában biztonságra és stabilitásra vágynak, ám egy ilyen férfitól minden mást lehet várni, csak ezt nem. Nem fogalmazhatunk úgy, hogy csak rosszra lehet számítani, mert ez nem lenne igaz. Az viszont igaz, hogy kizárólag csak egy laza kapcsolat az, amit a nő várhat egy ilyen férfitól.

Mindenkinek saját döntése, hogy elfogadja-e vagy megfutamodik egy ilyen kapcsolattól. Mérlegre kell helyezni a kellemes, romantikus perceket, amelyeket egy laza kapcsolatban a férfival megél. Amennyiben az utóbbi a súlyosabb a mérleg nyelvén, akkor tovább kell lépni.