Szolgáltatás

Magas színvonalú egészségügyi ellátás idősöknek

Egészségügyi ellátás idősöknek

A kor előrehaladásával az emberek egyre elesettebbekké válnak. Ilyenkor érdemes elgondolkodni egy színvonalas otthonban történő elhelyezésen. Az egészségügyi ellátás időseknek bármikor igényelhető az Olajág Otthonok segítségével.

Itt a nap 24 órájában vigyáznak rájuk a dolgozók. A gyógyszerek beszerzése szempontjából is sokkal előnyösebb lehet, ha valaki itt él. Szükség esetén megoldható a gyógyászati segédeszközök biztosítása is.

Az egészségügyi ellátás időseknek magában foglalja a rehabilitációt, illetve a rendszeres ellenőrzést. A folyamatos szakorvosi ellátás is biztosítva van. A lakók a saját lakrészükben élhetnek és szabadon rendelkezhetnek az idejükkel.

A hozzátartozók bármikor meglátogathatják az idős embereket. Az otthonba kerülés feltételei egyediek, ezért mindenkinek külön kell pályáznia. Magyarországon több helyen is elérhető ilyen szolgáltatás. A családok Józsefváros, Újpalota, Csepel, Törökbálint és Zugló közül választhatnak. Az egészségügyi ellátás időseknek korrekt feltételekkel vehető igénybe.