Webáruház

Megbízhatóságban első a Dell szerver

Dell szerver

A Dell évek óta kifogástalan termékeket dob piacra, és itt nem csupán a laptopokra, számítógépekre és egyéb elektromos kütyükre kell gondolni.

A Dell szerver is egyöntetűen azokhoz a produktumokhoz tartozik, amelyekben hiba nincs, és nagyon sokáig képesek tökéletesen funkcionálni. Manapság az egyik leginkább kedveltnek a PowerEdge álló torony mondható, amelyik kis helyen is elfér, nagy mennyiségű adatnak képes helyet biztosítani és igen olcsónak tekinthető, még úgy is, hogy csúcskategóriás. A Dell szerver előnyeinél említést érdemel, hogy legtöbbször nagyobb bővíthetőséggel rendelkezik, mint a vele egy kategóriába tartozó rack szerver.

Például az álló torony szervereknek több PCI-je és memóriahelye van. Ezek nagymértékben képesek lehetővé tenni a bővítést, amire a folyton fejlődő világban bizony egy idő után szükség lehet. Ez a Dell szerver azoknak lehet ideális eszköz, akiknek a hét minden napján egy megbízható kellékre van szükségük. Sajnos, vannak olyan tartozékok, amelyek nagyon hamar felmondják a szolgálatot.