Szolgáltatás

Miért olyan népszerű a parapetes konvektor?

Parapetes konvektor
Parapetes konvektor

Ha olcsón szeretnénk megúszni a lakás fűtését, akkor számtalan lehetőség közül válogathatunk. Ma már könnyen megtaláljuk azt a megoldást, amelyik minden szempontból megfelel az elvárásainknak.

Az utóbbi időkben a parapetes konvektor volt az egyik legnépszerűbb fűtésrendszer a vásárlók körében. Ez érthető, hiszen igen nagy hatásfokkal működik ez a készülék, ezért igen gazdaságos a lakás fűtése. A nevét az ablak alatti falrész után kapta.

Ugyanis erre a részre szerelik fel a gázzal működő konvektort, amit a parapettel rögzítenek a helyére. Továbbá, ez szolgál a füstgázok elvezetésére is. Ez a megoldás igen biztonságos, kényelmes és hatékony.

Bár tény, hogy általában a parapetes konvektor csak egyetlen helyiséget képes hatékonyan fűteni, de a kisebb otthonok esetén, akár az egész lakás fűtése is megoldható egy nagyobb teljesítményű konvektorral. Ha még nem döntötte el, hogy az új lakásban milyen fűtési megoldást lenne jó alkalmazni, akkor nézzen utána a parapetes konvektor előnyeinek, hátha meggyőzőnek találja!