Szolgáltatás

Milyen termék a Computherm Q7 RF?

 

Computherm q7 rf
Computherm q7 rf

A termosztátok között különböző típusok érhetőek el, amelyek eltérő funkciókkal szolgálnak. A termosztátok bekötéséhez általában vezetékekre van szükség, amelyekkel összeköthetővé válik a készülék a hűtési és fűtési rendszerekkel. A Computherm Q7 RF rádiófrekvenciás termék, vagyis nem szükséges hozzá vezeték. A szerkezet felszerelésével, rádiófrekvencián válik irányíthatóvá a rendszer. A készülék kiváló minőséget képvisel, növeli az ingatlanok komfortérzetét.

A Computherm Q7 RF termék garanciával rendelkezik, így ha meghibásodás történne, a szakemberek a garancia jegyében kijavítják azt. A termosztátot érdemes abban a helyiségben elhelyezni, amelyik a leghűvösebb az ingatlanban.

A kazánnal való összehangoláshoz szakemberi segítség szükséges, ugyanis hibás beüzemelés esetén a szerkezet nem biztosítja a szükséges funkciókat. A Computherm Q7 RF kiváló termék, amit érdemes alkalmazni. A szerkezet felszerelésével télen és nyáron is állíthatóvá válik majd az ingatlanok belső hőmérséklete. A nyári időszakban kellemes hűvös, míg télen kellemes meleg teremthető.