Webáruház

Minden motoros sisak biztonságos

Motoros sisak

A biztonságos közlekedés szabályait a mindenkori KRESZ szabályokban rögzítik. A motorosok ezt jól ismerik, hiszen ezért kapnak jogosítványt. A motoros sisak alapvető biztonsági kellék, amit minden esetben kötelezően viselni kell.

A rendőrség komolyan büntet ennek hiányában. A motoros sisak számos olyan kényelmi funkcióval van ellátva, amelyek lehetővé teszik a hosszú távú viseletet. A fejpárnák cserélhetőek, moshatóak mivel fontos a higiénia, ebben az esetben is. A speciális polikarbonát kompozit anyagból készült motoros sisak megfelel az előírt szabványoknak, kemény és jól terhelhető. Megvédi viselőjét egy esetleges baleset során.

A törés- és türköződés mentes plexi pillanatok alatt cserélhető, így gond nélkül viselhető a sisak minden időben. A szemüveges sofőröknek is kedvező kialakítás révén, nem kényelmetlen a napszemüveg viselete. Látogasson el a motorosbutik.hu weboldalra, ahol számos motoros sisak közül válogathat! Itt megrendelheti a megfelelő típust, amit néhány napon belül házhoz is szállítanak.