Szolgáltatás

Mit ajánl a hair transplant clinic?

Hair transplant clinic

Habár egy hajátültetés eljárás több óráig is tarthat, mégsem számít kockázatos beavatkozásnak. Ugyanis ilyenkor sebészeti bemetszéseket nem alkalmaznak, így sem varratok, sem a fejen lévő műtét utáni hegek nincsenek.

A legtöbb hazánkban elismert hair transplant clinic a haj átültetését a világon egyik legfejlettebb módszer, a FUE néven ismert eljárás szerint végzi. A transzplantáció során felhasznált egy vagy több szőrtüszőből álló donoranyag egységét transzplantátumnak vagy graftnak nevezik.

Az eljárás során a hair transplant clinic sebésze külön-külön kivonja a tüszőket egy speciális készülékkel és átülteti azokat egy új helyre. Ezeket a donor hajszálakat új otthonuk nem utasítja el, mivel nem tekinti idegennek.

A haj megőrzi összes eredeti tulajdonságát, a színét, a szerkezetét, a növekedési sebességét, valamint a transzplantáció előtti hullámosságot is, amennyiben volt ilyen. A műtét során a hair transplant clinic által végzett mikro szúrások helyei gyorsan összehúzódnak és egymástól függetlenül gyógyulnak.