Webáruház

Mit kell tudni az airsoft maszkról?

Airsoft maszk

Manapság az airsoft fegyverek egyre elterjedtebbek, nemcsak az Egyesült Államokban, hanem Európában, többek között Magyarországon is. Ezen eszközöknek és a hozzájuk tartozó kellékeknek, mint például az airsoft maszk, igen nagy rajongótábora lett.

Talán a népszerűség oka az airsoft játékban rejlik, amelyik a megfelelő öltözet és védelmi felszerelés meglétével maximálisan biztonságos. Ez az időtöltés megadja azt az adrenalint és egyedi kedvtelést, aminek nem csupán a férfiak, de a hölgyek sem tudnak ellenállni. Mi ennek a lényege? Nos, az úgynevezett harc alatt a játékosok védőöltözetben egymásra lőnek az eredeti fegyverekhez nagymértékben hasonlító airsoft puskákkal és pisztolyokkal.

Ekkor az airsoft maszk kötelező, hiszen a kilőtt lövedékek igen nagy sebességgel érik el a test bármelyik pontját és sokszor a fejet is. Természetesen, ha adott az airsoft maszk, akkor a lövésből semmit sem érez meg a játékos. Aki már kipróbálta ezt vagy épp a paintball-t, biztosan tudja, hogy ez egy kihagyhatatlan szórakozási lehetőség.