Szolgáltatás

Mit tehet ha elromlik az otthoni szolárium?

Hollandimpex szolárium szerviz

Egyre többen engedhetik meg maguknak egy otthoni szolárium megvásárlását. Ez praktikus, hiszen így nem muszáj elmenni a szalonba egy kis barnulás érdekében. Azonban, az is előfordulhat, hogy valamilyen gond adódik az otthoni készülékkel. Ilyenkor elengedhetetlen a Hollandimpex szolárium szerviz munkatársainak felhívása. A szakemberek képesek viszonylag rövid időn belül kimenni a helyszínre. Munkanapokon 24 órán belül biztosítható a szerelés elvégzése.

Az sem gond, ha a megjavítandó gép nem Budapesten van, a kiszállás ebben az esetben is lehetséges. A mesterek kedvező áron dolgoznak, ezért érdemes kapcsolatba lépni velük. Mivel már rengeteg tapasztalatuk van a gépek meghibásodásával kapcsolatban, ennélfogva magas színvonalon dolgoznak. A Hollandimpex szolárium szerviz szakijainak nem létezik olyan probléma, amit ne tudnának megoldani. Az alkatrészek cseréje sem jelent gondot, mert van náluk ennek megfelelő készlet. A mesterek akár az új gépek beüzemelésében is tudnak segítséget nyújtani. Nem jelent gondot a csőcsere, illetve a tisztítás sem.

A Hollandimpex szolárium szerviz hosszú távú partnerségre törekszik, tehát a későbbiekben is érdemes felvenni a kapcsolatot, ha valamilyen probléma támad. A kapcsolatfelvétel a +3630 931 5362 telefonszám felhívásával lehetséges. Fontos kiemelni, hogy a weboldalon nemcsak szoláriumok megvásárlása jöhet szóba. Rengetegféle kozmetikum található a kínálatban, amiket érdemes kipróbálni a barnulás felgyorsítása érdekében. Keresett termék a bronzosító, a mélybarnító, illetve a szoláriumozás előtti krém. A Hollandimpex szolárium szerviz segítséget nyújt a megfelelő csövek megvásárlásában.

Már a legújabb, Twist-típust is meg lehet rendelni a honlapról. Érdemes megtekinteni az oldalon található kiegészítőket. Azok az érdeklődők is jó helyen járnak, akik szalont szeretnének nyitni. A vállalat tud ebben segíteni, hiszen itt a gépek bérlésére, illetve megvásárlására is lehetőség nyílik. A szaktanácsadás, illetve a helyszíni felmérés sem maradhat el egy új üzlet esetében.