Szolgáltatás

Nincs szükség HR feladatokra ha Ön csak munkaerőt kölcsönöz

Munkaerőkölcsönzés a PannonWork-nél
Munkaerőkölcsönzés a PannonWork-nél

A HR-rel kapcsolatos feladatok nem olyan egyszerűek, mint ahogyan azt sokan gondolják. Emiatt sokan keresik meg azokat a cégeket, amelyek képesek ilyen típusú szolgáltatást nyújtani.

A Pannon Work ebbe a csoportba tartozik, hiszen itt a dolgozók képesek a vállalati HR-osztálytól bizonyos feladatokat átvállalni. S hogy melyek ezek a munkakörök egészen pontosan? A Pannon Work elsősorban a toborzással és a munkaerő-kiválasztással kapcsolatos feladatokat tudja elvégezni a megbízói helyett. Ez nagyon praktikus megoldásnak számít, hiszen így a vállalatnál a HR végre több időt tud valójában a dolgozókra fordítani, ezáltal pedig pontosabbá válik a bérszámfejtés, az adminisztráció és a segítségnyújtás. Ezáltal a vállalat természetesen pozitívabb képet tud magáról kialakítani a dolgozókban.

Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy a Pannon Worknek is lesznek érdemei a kiváló alkalmazottak szempontjából, hiszen a céghez jelentkezők minden esetben alapos szűrésen esnek át. A munkaerő-kölcsönző azt is fontosnak tartja, hogy a kiválasztás és a közvetítés után is ellenőrizze az alkalmazottak teljesítményét.