Webáruház

Ön milyen hajwax mellett dönt?

Vizes hajwax

A hajviasz használata nem újdonság azok körében, akiknek rakoncátlanok a tincsei. Férfiak és nők egyaránt előszeretettel használnak hajwax termékeket, legyen szó mattról vagy vizes változatról.

Vitaminnal dúsított, könnyen felvihető termékről van szó, ami formázhatóvá teszi a vastag szálakat, tincseket. A tégelyes változat a legnépszerűbb, de a szépségipar nagyágyúi folyamatosan kísérleteznek új termékekkel is. Akiknek zavaró, hogy a hajwax felvitele után kezet kell mossanak, javasolt spray formában felvihető típust választaniuk. A modellező spray hosszantartó, erős tartást biztosít bárkinek, fényesebbé, formázhatóbbá teszi a fürtöket. Néhány fújás és készen is van a tökéletes frizura. A hajviaszok a styling termékek kategóriájába tartoznak, tehát mindenképp az utolsó fázisban kell használni és nem hajmosás vagy hajápolás előtt.

Vásárlás előtt mindenképpen nézzük meg, hogy az adott hajwax minden hajtípusra való-e, ugyanis vannak olyan változatok, amelyek kimondottan nőknek vagy férfiaknak készültek. Némelyikük kizárólag festett hajra, mások teljesen rakoncátlan fürtökre, göndör szálúra ajánlottak.