Webáruház

A panel ablakcsere egy felelős tevékenység

Panel ablakcsere

Ezekben az ingatlanokban nem történik olyan nagy rombolás, mint a tégla épületekben. A panel ablakcsere folyamata az előírások szerint történik. Először is a régi nyílászáró eltávolítására van szükség. Ezután jöhet az új berakása. Ezt ékekkel kell rögzíteni és függőleges, vízszintes helyzetbe kell helyezni. Tokrögzítő csavarral a tokon keresztül lehet stabilizálni.

A fal és a nyílászáró közötti rést poliuretán habbal töltik ki, ha ez  megszáradt, a felesleges habot le lehet vágni. Ha mindez megtörtént, akkor felhelyezhető a párkány. A folyamatot minden egyes alkalommal hozzáértő szakemberrel végeztesse el, így nyugodtabb lehet abban, hogy minden munkálat megfelelően történt!

A panel ablakcsere elvégzésével elég sokat spórolhat, hiszen remek hőszigetelő. A nyílászáró két- vagy háromrétegű üveggel választható, aminek köszönhetően a fűtési számla sokkal alacsonyabb lesz. A panel ablakcsere odafigyeléssel és nagy szakértelemmel történik minden alkalommal. A mester munkájára mindenképp garanciát vállal.