Szolgáltatás

Pontymatrac a tárolásban elengedhetetlen

A pontymatrac, legyen kéznél
A pontymatrac legyen kéznél

Egy csodás, kellemes tavaszi napon, amikor felkerekedünk és úgy döntünk, kimegyünk a vízpartra, hogy megfogjuk a vacsorát, érdemes mindent bepakolnunk. Pecabot, merítőháló, megfelelő csali és pontymatrac, ami szintén jól jöhet a felszerelés kiegészítésére.

Vannak, akik már beleestek abba a hibába, hogy amikor kifogtak egy méretes halat, egyszerűen nem tudták hova tegyék, amíg tovább halásznak. Feltehetnénk a kérdést, hogy ki akarna továbbra is halászni, amikor már megvan a nagy fogás, de könnyedén előfordulhat, hogy az egész naposra tervezett program első órájában már be is gyűjtjük azt a méretes példányt.

Ilyekor nem feltétlenül szeretnénk máris befejezni a pecázást és hazamenni, mert hátha gazdagodunk az egyik testvérével vagy jobb esetben a nagybácsival. A pontymatrac ebben az esetben tud kimondottan jó segítség lenni, hiszen belehelyezve a halat, az biztonságban van és nem tud elszökni tőlünk. Nem a fűben fog ugrálni, hanem egy olyan helyen lesz, ahol magában sem tud kárt okozni és ami még fontos, véletlenül sem talál vissza a vízbe, hogy elszökhessen.