Szolgáltatás

A roppant praktikus összecsukható molnárkocsi

Összecsukható molnárkocsi

Napjainkban az összecsukható termékek nagyon kelendőek, hiszen a helyhiány sokszor jelent gondot. Az összecsukható molnárkocsi is az egyik leghasznosabb eszköznek bizonyul a szállításban, raktározásban. Bár egy raktárról, üzletről nem képzeljük el, hogy helyhiánnyal küzd, mégis olykor adódnak olyan helyzetek, amikor szűkös helyekről kell elmozdítani bizonyos tárgyakat.

A liftekben, lépcsőházakban pedig kifejezetten jól jönnek az olyan eszközök, amelyek kisebb méretűvé is átalakíthatóak. Az összecsukható molnárkocsi ezen kívül nagyon jól szállítható különböző járművekben is, illetve a munka végén kisebb helyen tárolható.

A raktarprofishop.hu webáruházban ez a remek eszköz is megvásárolható különböző teherbírással. Az 50 kg teherbírású összecsukható molnárkocsi mellett, a 125, de akár a 250 kg súlyt elbíró változat is megtalálható. Az alumínium szerkezetnek köszönhetően, roppant könnyű szállító eszközről beszélhetünk. Rendelje meg Ön is tőlünk, mert nálunk a minőségre nemcsak a márkanév a garancia!