Vásárlás

Sportos, tartós vízálló karóra

Vízálló karóra
Vízálló karóra

Ön is a hajózás szerelmese és kedveli a szép órákat is? Akkor a Nautica márkájú vízálló karóra Önnek lett gyártva! A Nautica amerikai márka, ami ötvözi a klasszikust a modernnel, a sportost az elegánssal. Minőségi és időtálló órákat dob piacra. A márka termékei mind-mind vízállóak, a vízi sportokhoz illő designal rendelkeznek.

A Nautica 30 éves múltjával és nagy tapasztalatával kiváló a vízálló karóra gyártásában. Ez a márkanév alatt futó kínálatban elsősorban ruházati termékeket találunk, de mára ezek az órák is nagy népszerűségnek örvendenek.

A készülékek jó minőségű szerkezettel rendelkeznek. A Nautica férfi vízálló karóra A13684G az orashop.hu webáruházban, ingyenes szállítási díjjal egyszerűen megrendelhető. Ha ezt a terméket választja, ajándékba egy Cruciani karkötőt kap.

A cég 24 hónapos garanciát vállal erre a készülékre. Az óraüveg anyaga edzett kristályüveg, tehát nagyon tartós ez a vízálló karóra. Tekintse meg a webshopban a változatos órakínálatot és válassza ki a stílusához leginkább megfelelőt.