Szórakozás

A szivárványos kaki párna aranyosan mutat

Szivárványos kaki párna

A szülőknek mindig nagy fejtörést okoz, hogy milyen ajándékot vegyenek a gyermeküknek. Ha idén valami különlegesnek a vásárlása jelenti a célt, akkor irány a Happy Party Shop!

Az itt kapható szivárványos kaki párna garantáltan mosolyt csal a családtagok arcára. Főleg a kislányok, illetve a tinédzserek esetében jelent jó választást. Kiváló társat jelenthet a mindennapokban, hiszen nagyon kedvesen mutat a rajta lévő mosolynak köszönhetően. Derültségre ad okot, ha valaki rápillant.

A szivárványos kaki párna egészen puha, mivel plüss borítással rendelkezik. Kicsit fura az a tudat, hogy pontosan mit ábrázol a tárgy, de egy idő után meg lehet szokni. A színei élénkek, ezért remekül mutat a gyerekszobában. 30 cm nagyságban vásárolható meg. Némelyik változat unikornis szarval van díszítve, ami különösen a kislányok tetszését fogja elnyerni.

A szivárványos kaki párna a zsúrokra is megvehető, hiszen a gyerekek garantáltan jól fognak szórakozni a segítségével. Az ára nem túl magas, éppen ezért érdemes megvásárolni.