Webáruház

Vízelevezetésre képes fürdőszoba szőnyeg

Fürdőszoba szőnyeg
Fürdőszoba szőnyeg

Egy fürdőszoba berendezésekor nemcsak az esztétikumra, de a praktikusságra is adni kell. Természetesen az is nagyban emeli a helyiség összhangját, ha a fürdőszoba szőnyeg színe vagy mintája passzol a zuhanyfüggönnyel vagy a WC huzattal. A napi használhatóság miatt mégis fontosabb az, hogy a fürdőszoba szőnyeg ne akadályozza az oda belépőket.

Ha a szőnyeg minden ajtónyitásnál felgyűrődik, amit állandóan igazgatni kell, az nem mindig szerencsés. Ugyanakkor, ha köztudottan egyes családtagok félig elárasztják a fürdőszobát egy-egy tusolás során, akkor érdemes figyelni a fürdőszoba szőnyeg beszerzésekor, hogy az képes legyen elvezetni a vizet és ne szívja meg magát vele.

A legtöbbször a puffos, olcsó szőnyegek pontosan ilyenek. Az ember észre sem veszi, hogy teljesen megszívta magát vízzel, csak amikor a száraz zoknival reálép. Eléggé kellemetlenül tud kezdődni a nap egy ilyen eset után. Ezért is fontos, hogy a víz elvezetésére képes, csúszás-gátlóval ellátott fürdőszoba szőnyeg kerüljön a mellékhelyiség padlójára.