Webáruház

Vízhajtó növények tea formájában

Vízhajtó növények

A vesekő és a húgyúti fertőzések kialakulását is meg lehet előzni, amennyiben odafigyelünk, hogy olyan élelmiszerek is szerepeljenek az étrendünkben, amelyek segítenek megtisztítani a veséket és a hólyagot. A vízhajtó növények sorába tartozik például az uborka, a petrezselyem, a citromfű, a mezei zsurló és a zeller is, így több választásunk is van, ha szeretnénk tenni valamit a fent említett problémák elkerülése érdekében.

Ugyanakkor, ha úgy érezzük, hogy nem sikerül kellő mennyiségben fogyasztani ezekből, akkor a vízhajtó növények erejét tea formájában is bevethetjük, hiszek léteznek direkt olyan keverékek, amelyek ezt a célt szolgálják.

Például a webshop.hillvital.hu webáruházban kapható természetes készítményben olyan vízhajtó növények kaptak helyet, mint a mezei zsurló, a petrezselyem, a csalángyökér, a borókabogyó, a nyírfalevél és a magas aranyvessző. Ebből, ha naponta egy-két pohárral megiszunk éhgyomorra, akkor jelentősen lecsökkenthetjük annak az esélyét, hogy a későbbiekben vese- vagy húgyúti gondokkal küszködjünk.