Szolgáltatás

Zárcsere betörést követően

Zárcsere

Traumát előidéző hatása van annak, ha arra jövünk haza, hogy valaki betört a lakásunkba. A bűnözők sok esetben az ajtó erőszakos kinyitásával jutnak be, ezért nem mindegy, hogy milyen zár található az ajtón.

A zárcsere azonnal szükségessé válik a betörést követően, ezért lépjünk minél hamarabb kapcsolatba egy szakemberrel. Ő meg tudja mondani, milyen zárat érdemes felrakatni az ajtóra. Például nagyon keresettek a hevederzárak, amelyeknek tényleg nem egyszerű a feltörésük.

A zárcsere 1 nap alatt elvégezhető, tehát éjszakára biztosan nem maradunk védelem nélkül. Akkor is kérhető segítség, ha az éjszaka közepén történik a gond. Persze a rendőrségnek is ki kell jönnie a helyszínelés érdekében. Csak ezt követően következhet a zárcsere, hiszen a betörők által hagyott nyomokat nem szabad eltüntetni.

A szerelők ügyelni fognak arra, hogy a felrakott zár biztonságosabb legyen, mint a korábbi és ne ismétlődjön meg a probléma. Érdemes rászánni a pénzt a kiváló minőségű munkára, mert így kisebb annak az esélye, hogy a újra betörnek hozzánk.