Webáruház

Bosch vasaló karcálló talppal

Kiváló vasaló

A vasalást egy új szintre emelték, amikor megalkották ezt a csodás terméket. A technológiai újításoknak köszönhetően, a Bosch vasaló igazán különlegesnek számít a többi között. Egy gőzállomással együtt kapható, ennek köszönhetően, nem kell mindig utántölteni, hogyha egyszerre sokat szeretnénk használni.

Ráadásul ez a kivitelezés lehetővé tette az Ultimate380 PulseSteam beépítését is a Bosch vasalóba, ami annyit jelent, hogy ennek köszönhetően a gőz 3 intenzív lökettel fog bekerülni az anyagba.

Nemcsak a ráncok fognak eltűnni, de minden apró kórokozó is. A talpnak mindig kifogástalanul kell csúsznia, legyen szó bármilyen szövetről, tehát a karcállóságát is érdemes kiemelni. Sokan nem szeretnek vasalni, mert unalmas és elég időigényes feladatnak számít, főleg olyan anyagok esetében, amelyek nem simulnak ki túl könnyen.

Ezt a gondot hivatott megoldani a Bosch vasaló, hiszen a felsoroltakon kívül még számos hasznos funkcióval lett ellátva, az ára mégis kedvező maradt, így mindenki megengedheti magának.

Print Friendly, PDF & Email