Szolgáltatás

Nagyon hasznos az egyéni sminktanácsadás

Egyéni sminktanácsadás

Sajnos, ebben a rohanó világban kevés időnk van magunkra, a reggeli sminket is csak rohanva készítjük el, az eredmény pedig így nem lehet tökéletes és a legalapvetőbb sminkelési szabályokat sem tanuljuk meg. Pedig ez elég könnyen elsajátítható, ugyanis a K&S Stúdióban olyan oktatásban részesülhetsz, amibe az egyéni sminktanácsadás mindenképpen beletartozik.

Az oktatás tartalmazza a sminkeléshez szükséges eszközök meghatározását, a sminktípusok kiválasztását az arc- és a szemformádhoz, a színtípusnak megfelelő árnyalatok kiválasztását. Tudnod kell, hogy a sminkoktatás személyre szabott, ugyanis a szakember csak egyéni oktatást vállal, mert az a cél, hogy a tanulónak ideális formák és színek legyenek kiválasztva, valamint az egyéniségéhez legyen igazítva.

Amennyiben megtanulod az alapokat, már csak gyakorlás kérdése a többi. Az egyéni sminktanácsadás után nem fogsz tanácstalanul állni az illatszerboltban, ha sminkterméket akarsz vásárolni. Az oktatásról még több információt szerezhetsz a kommunikacio-stilus.hu weboldalon.