Vásárlás

Milyen magas a zsugorfólia ár?

Zsugorfólia ár

Teljesen természetes, hogy egy kalkuláció elkészítése előtt, szeretne utánajárni annak, hogy mi mennyibe kerül. A shop.zalapack.hu weboldalon megtekinthető, hogy mekkora a zsugorfólia ár. Itt tekercses kivitelben nyílik alkalom a vásárlásra.

Egy 13-16 kilogrammos kiszerelés kb. 12-15 ezer Ft. Természetesen vásárolható ennél nagyobb változat, de annál magasabb árra kell számítani. Nincs akadálya annak sem, ha például egy 60 kilogrammos tekercset akar venni.

A zsugorfólia ár igazán kedvezőnek számít, de az akciók segítségével még kevesebb pénzért cserébe nyílhat alkalom a beszerzésre. A méretek szempontjából bőven van választási lehetőség. A polietilén anyag igen flexibilis. Hő hatására összezsugorodik, ennek köszönhetően pedig remekül használható a csomagolások elkészítéséhez.

A zsugorfólia ár változhat abban az esetben, ha egyedi ajánlatot kér, ezért bátran keresse fel a Zalapack szakembereit! Ők biztosan tudnak megoldást ajánlani a problémájára, tehát adja le minél hamarabb a megrendelését!