Webáruház

Egyre kedveltebb a marhafehérje

Kedvelt marhafehérje

A tejsavó fehérjék mellett egyre népszerűbbek a marhaproteinek, amelyek sokaknak jobban bejönnek, mint a megszokott fajták. Jogosan merülhet fel a kérdés a kezdő és tapasztalt testépítőkben, hogy mivel is jobb a marhafehérje a hagyományosnál?

Talán ennek a legérdekesebb tulajdonsága az, hogy amennyiben az ember a valóban megfelelő táplálkozási feltételek mellett fogyasztja ezt, igazán jó értékeket produkál hasznosulás tekintetében, és képes felvenni a versenyt a tojással. Azonban mindenki tisztában kell legyen vele, hogy a marhafehérje nem a szarvasmarha húsából készül. Napjainkban igen divatos a régóta testépítéssel foglalkozó személyek körében is, hogy a marhafehérje hidrolizált kollagén alapú fehérjeport veszik meg, lecserélve a tradicionális terméket.

Ennek a legfőbb pozitívuma a laktózmentesség és az íz. De nyilvánvalóan mindenkinek a saját döntése, hogy szeretne-e ilyen fehérjeforrást alkalmazni vagy sem. Sokaknak az is nagy előny, hogy a marhafehérje nem kerül sokba, rengeteg helyen megvehető, és semmilyen negatív adottsága nincs.