Vásárlás

Párátlanító készülék a levegő jó minőségéért

Párátlanító készülék

A termék a felesleges nedvességet vonja ki a levegőből, ami a penészt okozza. A párátlanító készülék által teljesen penészmentesen tudja tartani szobáit. Használata nagyon egyszerű, csupán be kell állítani a kívánt páratartalmat és a készülék automatikusan tartja ezt a szintet.

Annyi lesz a dolga, hogy néha a tartályt kiürítse. Nem kell attól félnie, hogy a termék túlszárítja a levegőt, mivel ha a beállított értéket eléri, akkor automatikusan kikapcsol. Ha a nedvességtartalom ismét megemelkedik, akkor újraindul a berendezés.

A párátlanító készülék a levegőt felfrissíti, szűrője pedig megóvja a kelléket a baktériumképződéstől és kiszűri a bolyhokat, a port, a hajat és az állatszőröket is. Alkalmazásával nemcsak a penész szüntethető meg, hanem a vizes falak, ablakok esetén is jó szolgálatot tesz.

A párátlanító készülék ruhaszárításra is tökéletes, hiszen a frissen párolgó vizet a berendezés megköti és összegyűjti, így textilek száradási ideje is lényegesen le fog csökkenni. A webáruházak kínálatából könnyen megrendelheti.