Szolgáltatás

A fog implantátum segítséget nyújt

fog implantatum
Fog implantátum

Nagyon sokat csökken az életminősége annak, akinek valamilyen ok folytán kihullik a foga. Ebben az esetben nem szabad éveket várni a fog pótlásával, különben igen komoly beavatkozásokra lesz szükség.

Annál jobb, minél hamarabb megtörténik a fog implantátum behelyezése, ezért érdemes időben felkeresni a Relax Dental Center csapatát. Az orvosok az 5. kerületi rendelőjükben fogadják a pácienseiket. A konzultációt követően sort kell keríteni a terv elkészítésére, majd ezután következhet a műtét.

A fog implantátum gyógyulása hosszú ideig tart, de az eredmény végleges lesz. Innentől kezdve senkinek sem kell attól tartania, hogy egy óvatlan pillanatban kiesik vagy kitörik a foga. Mivel az orvosoknak már nagy tapasztalatuk van, ezért problémás esetben érdemes hozzájuk fordulni.

A honlapon találhatnak további információt azok, akik szeretnének időpontot foglalni. A rendelő készséggel fogadja őket, amennyiben a fog implantátum behelyezése jelenti a célt. A páciensek biztosan elégedettek lesznek a végeredménnyel.