Webáruház

Nagyon népszerű a vezeték nélküli töltő

Kiváló technológia
Kiváló technológia

Amennyiben elege lett abból, hogy a telefontöltő a sok használat miatt hamar tönkremegy, javasoljuk, hogy válasszon olyan modellt, amelyiknek nem tekerednek össze a kábelei és nem rongálódnak meg. Nagyon népszerű a vezeték nélküli töltő, használata könnyű, gyors és megbízható.

Egyes modellek úgy használhatóak, hogy a közelbe helyezi a telefont és elektromágneses mező segítségével feltölti azt. A QI töltőként ismert termék gyorstöltést is támogat, ugyanakkor véd a túláram, a túlmelegedés és a rövidzárlat ellen.

Beépített kijelzőjén láthatjuk, hogy milyen erősséggel történik a töltés, ha pedig elérte a 100%-ot, akkor automatikusan leáll. A webáruházunkban a vezeték nélküli töltő modelljeire kattintva részletes termékleírás olvasható, valamint a szükséges paraméterek alapján el tudja dönteni, melyiket választja.

Ha gyakran használja a telefonját a kocsiban is, akkor érdemes okostelefon tartót is vásárolnia, hogy a készülék mindig kéznél legyen. Az univerzális modelleket például akkor is használhatja, ha autót vagy telefont cserél.