Klíma

Az inverteres légkondicionáló előnye

légkondicionáló
Légkondicionáló

Az elektronikai cikkek beszerzésekor nagyon fontos a megbízhatóság, a jó minőség és az energiatakarékos fogyasztás. Egy légkondicionáló esetében sincs ez másképpen, sőt! Az inverternek, ennek az egyre elterjedtebb, új technológiának köszönhetően, az egész napos hűsölés ma már nem kell magas költségekkel járjon.

De mit is jelent ez tulajdonképpen? Az inverter a berendezés teljesítményének precíz, terheléshez szabott vezérlését jelenti, vagyis mindig akkora teljesítményen működik a belső egység, amekkorára a körülmények miatt szükség van. Ebben az esetben a hagyományos klímákkal ellentétben nem okoz plusz költséget a sorozatos kikapcsolás és bekapcsolás, ami a beállított hőmérséklethez való állandó igazodás miatt történik.

Igaz, hogy egy drágább légkondicionáló típusról beszélünk, de megspórolható vele akár 40-50%-os villamos energiafogyasztás is. Majdnem teljesen hangtalanul üzemeltethető, így éjszaka is nyugodtan használhatjuk. Összefoglalva tehát az előnyeit: hatékony, csendes és takarékos. Kell ennél több?