Szolgáltatás

A hajátültetés komplex művelet

hajátültetés
Hajátültetés

A doktorok mindennapjaiban fontos szerepet játszanak a korszerű elektronikus berendezések, amelyek elősegítik a precíz munkavégzést. A szakemberek munkája során nem eshet hiba egyáltalán, mivel ha ez bekövetkezik, akkor annak a páciens vallja kárát.

A hajátültetés nagyon komoly odafigyelést igényel. A többórás műveletet olyan szakképzett személy tudja kivitelezni, aki már korábban elvégezte az egyetemi tanulmányokat és megfelelő tapasztaltot szerzett. A HIMG Klinika csakis a hajátültetés területén jártas dolgozókat alkalmaz, akik többéves kompetenciával rendelkeznek. Akik hajvesztéssel küzdenek, mindenképp vegyék fel a kapcsolatot az említett intézménnyel!

Azzal az érdeklődők tisztában lehetnek, hogy a beavatkozás sokba kerül, viszont vannak, akik nem az anyagiaktól félnek a legjobban, hanem a sok szúrástól. A hajátültetés nem fájdalmas, ezért mindenki bátran ülhet bele az orvosi székbe. Némi kellemetlen érzés előfordulhat, de ez annyira elenyésző, hogy pár nap alatt teljes mértékben elmúlik.