Autó

Az autó állapotfelmérés ára csekély a vételárhoz képest

autó állapotfelmérés ára
Autó állapotfelmérés ára

Összegyűlt már a megtakarítása és megszületett a végleges döntése, hogy használtautót vásároljon? Rendben! Miután megvan már a kiszemeltje, már csak meg kell bizonyosodnia a jármű előéletéről, hogy biztosra mehessen, ha már tekintélyesebb összeget készül kiadni a kezéből. Az autó állapotfelmérés ára csupán apró töredéke lehet a vételárnak, viszont annál többet érhet Önnek, ugyanis általa kizárhatja a lehetőségét annak, hogy esetleg egy kívül tökéletes, belülről szemlélve viszont roncshalmazt vásárol.

Cégünknél az autó állapotfelmérés ára körülbelül 1 százalékát teszi ki a kikiáltott vásárlási árnak, de persze ez mindig az autótól függ. A kivizsgálás során fény derülhet mindenféle rejtett hibára, amiről az eladónak nincs is tudomása, vagy pedig szándékosan nem tárja fel a lapjait, mivel neki is az a célja, hogy minél jobban jöjjön ki az üzletkötésből.

Az autó állapotfelmérés ára tartalmazza a teljeskörű elemzésről készült fényképes, részletes jegyzőkönyvet is, amit elektronikus fiókjába kap meg, kérésére pedig nyomtatott formában is postázva lesz.