Webáruház

A Tissot óra érdekes története

Tissot óra
Tissot óra

A termékcsalád nem számít zöldfülűnek, friss újdonságnak a piacon, ugyanis a brand már az 1850-es években is jelen volt a köztudatban.

Kezdetben csak és kizárólag zsebórák gyártásával foglalkozó vállalat az első csuklóra csatolható Tissot óra modellt valamikor a századforduló elején dobta piacra. Akkoriban a karórákról sokan el sem tudták képzelni, hogy egykor majd felváltják a zsebben hordott ketyegőket.

Nos, ez az új trend nemcsak felváltotta, de teljességgel le is taszította a trónról a praktikusnak cseppet sem mondható zsebórákat. A svájci minőségű, első osztályú Tissot óra azonnal hatalmas népszerűségre tett szert az óracsodák szerelmeseinek körében és ez a popularitás a mai napig töretlenül tart.

A Tissot óra azoknak nyújt ideális választást, akik nem hajlandóak a kompromisszumokra és éppen úgy fontosnak tartják a csalhatatlan, hibátlan működést, mint a szép dizájnt. Ezek a tulajdonságok a Tissot óra esetében még kedvező árakkal is párosulnak, a brand rajongóinak legnagyobb örömére.