Webáruház

A tökéletes baba fürdető nemcsak tisztít

baba fürdető
Baba fürdető

Az esti fürdés a babáknak egyfajta rituálé is, hiszen nemcsak egy kellemes bőrtisztításban és ápolásban részesülnek ilyenkor, hanem az alvásra is felkészítjük őket. Éppen ezért jó, ha a baba fürdető is támogatja ezt a folyamatot, mégpedig a bababarát összetevőivel és a finom, nyugtató illatával.

Elég nehéz lenne lefektetni őket, ha előtte csípné a szemüket a baba fürdető vagy viszketni kezdene a bőrük ettől.Tehát alaposan meg kell nézni, hogy milyen összetevőket tartalmaz az adott termék, amit használni fogunk. Már csak azért is, mert nem csupán az alvást ronthatja el a nem megfelelő baba fürdető, hanem hosszútávon is sok bőrpanaszt okozhat.

Érdemes például a BIOLA kínálatából megrendelni valamelyik változatot, mert ezek SLS és a bio SLES mentes is, gyógynövényes készítmények, amelyek csak bioaktív hatóanyagokat tartalmaznak. Az itt kapható baba fürdető mindegyike a természetes erejével biztosítja a hatékony és kíméletes bőrtisztítást, valamint ápolást, ezáltal pedig a nyugodt pihenést és boldog gyermekkort is.