Egészségesebb bringázás
Webáruház

A kerékpáros maszk jellemző tulajdonságai

A bringázást egyre többen választják, nem csupán sportként, de akár közlekedési módként is. Aki már ment keresztül nagyvároson biciklivel, az tudni fogja, hogy kerékpáros maszk alkalmazása nélkül ez egy meglehetősen őrült ötlet.

Az út végére köhögni fogunk és valószínűleg a levegővétellel is gondjaink lesznek, ezáltal többet ártunk az egészségünknek ezzel a kalanddal, mint amit segítünk a mozgás által.

Ezért aztán jó nyitva tartani a szemünket az új technológiákkal kapcsolatban, hátha felfedeznek valami olyan innovatív módszert, amivel szintén hatékonyan vehetjük fel a kesztyűt a szmoggal szemben. Nem elég a biciklizéssel az autókra figyelni és folyamatosan kerülgetni, óvatosan cikázni közöttük, de még a szmog okozta kellemetlenségekkel is meg kell küzdeni.

Ezért mindenkinek javasolt legalább egy próba erejéig kipróbálni az orrfilter nevű találmányt, ami egy okos és praktikus alternatívája lesz a kerékpáros maszk használatának. Nem fáj, kényelmes, így bizton állítható, hogy csak nyerhetünk általa.