Szolgáltatás

Amit a VoIP technológiáról tudni érdemes!

Telefon VoIP technológiával
Telefon VoIP technológiával

A kommunikációs eszközök jelentős változáson mentek át az elmúlt években, évtizedekben. Ma már nem csak a hagyományos telefonok szolgálhatnak kommunikációs eszközként, hanem a még kevésbé ismert VoIP rendszerek is. Ismerkedjünk meg tehát a VoIP technológiával!

Ez a technológia abban tér el leginkább a hagyományos kommunikációs technológiától, hogy az internetes hálózatot használja a hangtovábbításra a megszokott telefonhálózat helyett. Előnyei között említést érdemelnek az alacsony percdíjak és a jó minőségű hangtovábbítás.

De a VoIP technológiával működő készülékek számos más előnnyel is rendelkeznek. Alkalmasak belső hálózatok kiépítésére is, amelyen belül a telefonálás ingyenes, valamint telefonközpontok és alközpontok létrehozására is lehetőség van. VoIP technológiával üzemelő rendszerekre az Invitelnél is elő lehet fizetni.

Ez főleg azoknak a cégeknek lehet fontos, amelyek telefonos értékesítést is folytatnak, illetve ügyfélszolgálatot üzemeltetnek. De az alacsony percdíjak miatt más cégek és magánszemélyek is előszeretettel választják ezt a megoldást.