Webáruház

Autóbérlés nyaraláshoz nagycsaládosoknak

Autóbérlés nagycsaládoknak
Autóbérlés nagycsaládoknak

Családi kiránduláshoz egy nagyméretű gépjárműre van szükség, ugyanis nemcsak a család összes tagja kell kényelmesen elférjen, hanem a csomagok is, amihez már jelentős tárhely kell. Amennyiben még nem rendelkeznek ilyen járgánnyal, mert eddig egy kisebb modellel tökéletesen meg tudták oldani a városi furikázást, esetleg a költségvetésbe nem fért bele egy új kocsi vásárlása, akkor az autóbérlés jó megoldást jelenthet.

Nagyobb összeg kifizetése nélkül kerülhet a birtokukba egy olyan autó, ami a nyaralást komfortosabbá teheti. Csupán addig kell az autóbérlés díját fizetni, amíg tényelegesen használják a járművet és még a karbantartása sem az Önök feladata lesz. Tegyék tökéletessé a kiruccanást és válasszanak együtt a www.budapestrentacar.hu kölcsönözhető autói közül!

Jelenleg családi kategóriában 5 modell áll a rendelkezésükre, amelyek között megtalálhatók a nagy népszerűségnek örvendő Renault, Peugeot és Volkswagen márkák kiemelkedő típusai is. Ezek mind 5 ajtósak és hét ember kényelmes utazását teszik lehetővé, ugyanakkor dízelmotorral vannak felszerelve, így az üzemanyagon is lehet spórolni.