Webáruház

A városokban fontos a levegőtisztítás

Nagyvárosi levegő
Nagyvárosi levegő

A tiszta levegőnek alanyi jogon kellene járnia mindenkinek. A mai világban, sajnos nem adatik meg mindenki számára, hogy ez a fontos, de gyakran mellékesnek tartott elem, jelen legyen az életükben. Elég baj, ha a levegőtisztítás csak akkor kerül előtérbe, amikor már valami egészségügyi gond merül fel.

Valamiért a nyugati emberek, nem akarják azt a régi keleti szemléletet felfogni, hogy az orvosok a megelőzést kellene, hogy szolgálják és nem a leromlott állapotot próbálják több-kevesebb sikerrel visszaállítani. A levegőtisztítás nem egészségügyi követelmény, de csak látszólag.

Ugyanis hazánk lakosságának is nagyobb része városokban él, amelyek nem levegőjük tisztaságáról híresek. A veszély annál nagyobb, minél kevesebb az oxigént termelő zöld növényzet az utcákban.

Azonban ma már a falvakban is sok az autó, amelyek minden biztonsági előírás ellenére is szennyezik a levegőt. Tehát a levegőtisztítás egy olyan szükséges folyamat, amelyet a mai korban nem kellene megkerülni. Akkor sem, ha a családon belül egyelőre mindenki egészséges.