Webáruház

Az Aquasana konyhai víztisztító többféle változatban kapható

Aquasana konyhai víztisztító

Ez a termék egy kombinált szűrővel rendelkezik, ami ioncsövet, szénszűrőt és filtert tartalmaz. Az Aquasana konyhai víztisztító ára gyorsan megtérül, mindössze pár hónapról van szó, persze családtól függően. A berendezést egy adapterrel lehet a már meglévő csapra felszerelni, illetve csatlakoztatni.

Bekötése egyáltalán nem bonyolult, mivel egyszerűen a csap végén található kis szűrőt le kell csavarni, aztán annak a helyére rögzíteni az adaptert. Az Aquasana konyhai víztisztító adaptere egy váltószelepet foglal magába, amit ha mosogatni szeretne, akkor csak át kell váltania.

A készülék pár perc alatt csatlakoztatható a csapra és nincs másra szükség hozzá, mint egy kombinált fogóra. Létezik szekrénybe beépíthető típus is. Tehát, ha szeretné elrejteni, akkor ezt is könnyedén megteheti. Az Aquasana konyhai víztisztító asztali és szekrénybe építhető változata egyaránt szép, tehát egyik sem ront a lakás összképén. Rendelje meg bátran valamelyik változatot, hiszen az egészség mindennél fontosabb!