Szolgáltatás Webáruház

A gurulós állványok stabil szerkezetek

Layher állvány

Építkezésbe kezdett és a felelősségei közé tartozik, hogy mestereinek megfelelő állványrendszert teremtsen? A legpraktikusabb szerkezetnek ilyenkor a gurulós állványok szoktak megfelelni.

Amellett, hogy mozgathatóak a ház körül, még rendkívül biztonságosak is, indokolt esetben pedig védőhálóval is kiegészíthetőek. A Stabil Építő Kft. nemcsak a gurulós állványok összeállításával foglalkozik, hanem azok bérbeadásával is.

A honlapjukon megtalálhatóak a különféle állványtechnikák alapvető leírásai, amelyek egy laikusnak nem biztos, hogy túlságosan sokatmondóak lennének, ezért érdemes kikérni a szakértői véleményeket is, ami ugyanúgy intézhető a cég munkatársaival való kapcsolatfelvétel során.

A gurulós állványok csakis olyan esetekben vethetőek be, amikor a terepi viszonyok azt teljes mértékben megengedik. A felszínnek teljesen síknak és nagyon egyenletesnek kell lennie ahhoz, hogy megfelelően tologatható legyen. Amennyiben ez a feltétel nem valósul meg, abban az esetben egy másik, rögzített állványtípus javasolt.