Webáruház

Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe és az elrejtett napló

Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe

A 2O. század elején több különböző expedíciót is indítottak, hogy alaposabban utánajárjanak a bolygó titkos zugainak. Az évszázad elején megtörtént az első expedíció az Antarktiszon, ami nagy szenzációnak számított akkoriban. A részletek elolvashatók Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe című könyvben.

Ez alapján az olvasó megismerkedhet a belső föld teóriával, amiről részletes leírást találhat. Egészen pontosan ez arról szól, hogy a szerző egy titkos naplót vezetett, amiben leírja, hogy különleges lényekkel találkozott, akik figyelmeztették őt, hogy az embereknek el kell kerülniük az egymással való háborúskodást.

Persze néhányan kételkednek a hitelességben. Valamint arról is szó van, hogy Byrd admirális átrepülte a tájat repülőgéppel, és gyapjas mamutot látott föntről, ami köztudottan egy régen kipusztult faj. Byrd admirális titkos utazása a Belső Földbe című regény érdemes elolvasni, és majd mindenki saját maga döntheti el, hogy mi igaz a történetből és mi az, ami csupán jól megírt fikciónak nevezhető.