Egészség

Bőrhibák kezelésére infraszauna

Infraszauna

Az ilyen termék segítségével a test izmai könnyebben regenerálódnak, emellett a bőr feszesebbé válik, csökkenti vagy akár el is tüntetheti a bőrhibákat, és még narancsbőr ellen is kiváló. Az infraszauna, ellentétben a hagyományos darabokkal, kevésbé okoz vérnyomás-emelkedést. A karbonszálas fűtőpanelek sugarai 80%-ban a testet és csak 20%-ban melegítik a levegőt.

A finn típusú kellékek inkább az őszi és a téli hónapokban használtak, ezzel szemben az említett termék gyakorlatilag egész évben használható, hiszen hőmérséklete alacsonyabb a már említett finn berendezésekénél.

Az infraszauna 35-60 Celsius-fokon gőz és páratartalom nélkül működik, ebből kifolyólag kevésbé terheli meg a szervezetet. Az ilyen kabin hamarabb fűthető fel, azonnal elkezd melegedni. Az infraszauna használata megnyugtatóbb, valamint pihentetőbb lehet, mint a hagyományos típusoké.

Nézzen utána a bővebb információ érdekében a termékek főbb tulajdonságainak az interneten, így átgondolhatja, hogy érdemes-e Önnek beszereznie ezt a terméket.